Maaltijdboxen van Ekomenu

Spaghetti met paddenstoelensaus

Wil je niet na hoeven denken wat je nu weer moet gaan eten en toch een gezonde en verantwoorde maaltijd op tafel zetten? Probeer dan eens de maaltijdboxen van Ekomenu! Dit zijn gezonde en lekkere recepten met alleen maar 100% biologische ingrediënten, bijvoorbeeld spaghetti met paddenstoelensaus. Hoe werkt dit nou precies? Je kunt wekelijks uit meer dan 20 verrassende recepten kiezen. Deze zijn geschikt voor verschillende leefstijlen, zoals bijvoorbeeld vegetarisch, easy going, vegan of koolhydraatarm. Echt voor ieder wat wils. Kies het aantal boxen en personen en op welke dag je het graag bezorgd wilt hebben. Het is ook mogelijk de boxen bij een van de vele Ekoplaza winkels in Nederland op te halen. Je hebt de mogelijkheid een flexibel abonnement af te sluiten, die je op elke gewenst moment kunt pauzeren of stopzetten. Dus geen verplicht abonnement waar je aan vast zit! Ook kun je je dagelijkse boodschappen erbij bestellen, echt supermakkelijk! Lees snel verder voor een aantrekkelijke kortingscode!

spaghetti-met-paddenstoelensaus-van-Ekomenu

Onze ervaring

Je kunt de maaltijdbox dus helemaal zelf samenstellen naar jouw eigen situatie. En er zitten echt heerlijke recepten tussen! Wij hebben onder meer gekozen voor de spaghetti met paddenstoelensaus, een heerlijk gerecht met kastanjechampignons, spinazie en een biologische paddenstoelensaus wat binnen 20 minuten op tafel staat. De box werd, gekoeld en wel, netjes op de afgesproken dag thuisbezorgd en elke maaltijd was in een aparte papieren zak verpakt. Deze zakken kun je zo in de koelkast zetten en je hoeft er verder niet naar om te kijken. Als je dan eindelijk thuis komt na een lange dag pak je de zak erbij en kun je meteen starten met koken. Volg de beschrijving op de meegeleverde receptkaart en je zet binnen een handomdraai een heerlijk en biologisch verantwoorde maaltijd voor jou en je gezin op tafel. Dit klinkt toch als muziek in de oren?
KokenKoken

Ook proberen? Gebruik onze kortingscode!

Omdat wij zo enthousiast zijn over dit concept, mogen wij jullie laten kennismaken met Ekomenu met een korting van 25% op je eerste maaltijdbox. Het is zeker een aanrader en het proberen waard! Je zit nergens aan vast en opzeggen of pauzeren is op ieder moment mogelijk. Met de code KMFEM212 ontvang je 25% korting op je eerste box en is geldig tot 31 december 2021. Bestel via deze link en de korting wordt direct verrekend bij het afrekenproces.
Je kunt de maaltijdboxen van Ekomenu bijvoorbeeld ook cadeau geven!
Ben je ook enthousiast geworden en ga je de maaltijdboxen van Ekomenu ook proberen? Heb je nog opmerkingen of wil je gewoon iets kwijt? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je een foto van het recept gemaakt, deel deze dan met de hashtag #Kokenmetfamilie.
Kevin en Esther

Wij zijn Koken met familie

Wij zijn broer en zus Kevin en Esther de Vries! Welkom op onze website ‘Koken met familie’! Dit is dé plek waar je recepten kunt vinden voor en van de hele familie. Wij staan voor lekkere en simpele recepten, van gezonde gerechten zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes tot heerlijke guilty pleasures. Laat je verrassen door de variatie aan recepten waar de hele familie van jong tot oud van kan genieten.

Meer lekkere recepten

christmas-cookies

Christmas cookies

Wij hebben deze kerstdagen een volle agenda. Gezellig met vrienden en familie samen zijn en heerlijk eten en drinken. Dit jaar hebben we helaas niet

Lees verder »