Search

Wij zijn Koken met Familie

Welkom op onze website ‘Koken met Familie’! Dit is dé plek waar je recepten kunt vinden voor en van de hele familie. Wij staan voor lekkere en eenvoudige gerechten, bijvoorbeeld gezonde recepten zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes tot heerlijke guilty pleasures. Laat je verrassen door de variatie aan recepten waar de hele familie van jong tot oud van kan genieten.

Waarom Koken met Familie?

Broer en zus

De naam van onze website zegt het al, deze refereert aan het feit dat wij broer en zus zijn. Wij vinden het ontzettend leuk om samen, voor elkaar en de familie te koken.

Thema recepten

Ook hebben wij een diversiteit aan thema recepten, zoals oma’s recepten, bijvoorbeeld een ouderwetse stoofpot of gehaktbal. Tevens besteden wij aandacht aan de kids, recepten die leuk zijn om te maken voor en door de kinderen. Bakken met Esther is ook één van de thema’s op de site. Simpele, maar lekkere baksels die iedereen van de familie tevoorschijn kan toveren.

Seizoenen en feestdagen

Daarnaast zijn de recepten die linken naar de verschillende seizoenen en feestdagen ook een must op onze website. Denk aan Kerst, Pasen, Valentijn, een zomerse BBQ, hapjes op verjaardagen, etc. Allerlei speciale dagen in het jaar die je graag met de familie doorbrengt.

 

Kortom, wij zijn een recepten website voor de hele familie van jong tot oud! Heb jij nog een lekker (familie)recept? Laat het ons weten en wie weet zie je jouw recept terug op onze website!

Wij zijn koken met familie

Esther de Vries

Hi! Ik ben Esther en de zus van Kevin. Ik woon samen met mijn vriend onder de rook van Amsterdam en we zijn gek op eten en dan vooral uit eten gaan en nieuwe restaurantjes ontdekken. Voor de blog schrijf ik de teksten en laat mijn brein nadenken over makkelijke recepten voor op de site. Tevens hou ik me bezig met de fotografie en social media. Ik vind het ontzettend leuk en bijzonder om samen met mijn broer deze blog te hebben. Wij hopen jullie dan ook te inspireren met onze gerechten. 

Wij zijn koken met familie

Kevin (broer van)

Hoi! Ik ben Kevin en de broer van. Naast mijn werk als grafisch ontwerper en vader van twee jongens besteed ik veel tijd in de keuken om nieuwe recepten uit te proberen. Ik hou er van om lekker én eenvoudig te koken en dan vaak zonder pakjes en zakjes. Helaas laat de archivering van de recepten nogal te wensen over, dus heb ik samen met Esther besloten om deze recepten te verzamelen en een plek te geven op deze website. Heb je nog recepten die je graag onder de aandacht wilt brengen, dan kun je die altijd met ons delen. Ciao!

Onze laatste recepten