Boterzacht
Een brioche brood is een zoet en zacht witbrood wat oorspronkelijk uit Frankrijk komt. We noemen het ook wel een melkbrood. Het brood is lekker zoet en de binnenkant is super fluffy en boterzacht. Eigenlijk is het net een cake, dat wil je toch eten? Dit komt door de toevoeging van de roomboter, eieren en de suiker, hierdoor wordt het brood zo luchtig. Het is zeker niet moeilijk om zelf te maken, je moet alleen wat geduld hebben, maar dat hebben wij er graag voor over.
Paasontbijt
Dit is een ideaal brood voor tijdens de Paasdagen. Het is een heerlijk zoet brood wat je kunt beleggen met bijvoorbeeld roomboter, jam, chocopasta of een plak kaas. Het maakt het Paasontbijt of de brunch helemaal compleet en de kinderen zullen hier ook dol op zijn. Het allerlekkerste is het om het brood nog warm te serveren, gegarandeerd dat de brioche zo op is! Dit brood is trouwens echt niet alleen geschikt met Pasen, maar is bijvoorbeeld ook heel lekker tijdens een uitgebreid ontbijt in het weekend. Er is eigenlijk altijd wel een reden om dit brood te bakken! Probeer ook eens dit heerlijke kwarkbrood.