Als er vis op het menu staat, is dit echt één van mijn lievelingsrecepten: kabeljauw met pesto en parmaham. De zachte smaak van de vis gecombineerd met de pesto en zoute smaak van de rauwe ham zorgen samen voor een smaakexplosie in je mond. Als ik een recept met kabeljauw maak, neem ik altijd de kabeljauwhaas. Deze is wel wat duurder, maar oh zo zacht en lekker! De kabeljauwhaas is niet hetzelfde als een stukje kabeljauwfilet. De haas wordt namelijk gesneden uit het dikste deel van de rug van de kabeljauw en is een stuk dikker, zonder graatjes en heel erg mals qua smaak. Dat vlees en vis heel goed samen gaan, bewijst dit recept maar weer eens. Kabeljauwhaas gewikkeld in parmaham met een flinke lepel zelfgemaakte pesto ertussen.
Citroen Blauwe Bessen Pancakes
Als er één ding is waar we dol op zijn, dan zijn het wel pancakes. En als we dan moeten kiezen welke smaak onze favoriet