Afgelopen maand hebben we voor de maandelijkse foodswap een gerecht mogen maken van Anja’s Foodblog. Anja heeft een mooie uitgebreide foodblog met heerlijke recepten van A tot Z, er is voor iedereen zeker wel wat te vinden. De keuze was dan ook best lastig om een lekker recept uit te kiezen, maar we hebben gekozen voor ‘Kip met een krokant korstje van pesto’. Voor de kip hebben wij kippendijen gebruikt. Deze blijven lekker sappig, doordat ze ten opzichte van kipfilet wat vetter zijn. Het korstje van pesto hebben wij gemaakt met zelfgemaakte verse pesto volgens ons eigen recept. Aan de kip hebben wij tomaatjes uit eigen tuin toegevoegd en geserveerd met gebakken aardappeltjes en een simpele salade met komkommer, tomaatjes en olijven. Anja, dankjewel voor deze heerlijke inspiratie.

Krokante smashed potatoes
Wij houden echt ontzettend van aardappelen. Gekookt, gebakken, puree en ga zo nog maar even door. Of bijvoorbeeld in een heerlijke stamppot. We zijn ook