Kwark met kiwi, granola en pindakaas

Maak eens deze ontbijt bowl van kwark met kiwi, granola en pindakaas. Voedzaam, makkelijk en bovenal heel gezond. Dit ontbijtje is heel erg lekker, maar wordt nog lekkerder als je de granola zelf maakt. Het recept voor zelfgemaakte granola kun je terugvinden op onze website. De kiwi is een echt vitaminebommetje waar je een boost van krijgt om de dag goed mee te beginnen. De combinatie met een lepel pindakaas maakt dit ontbijt helemaal af. Kortom, een betere start van de dag kun je met dit ontbijt niet hebben.

2 personen
5 minuten
kwark-met-kiwi-granola-en-pindakaas

Ingrediënten

KokenKoken

Bereiding

  • Schil de kiwi’s, snij ze door de helft en daarna in halve plakjes.
  • Doe de kwark in de schaaltjes en verdeel hierover de kiwi, granola en de pindakaas.
  • Schenk hierover wat honing en maak af met een beetje chiazaad.
Varieer met verschillend fruit wat je in huis hebt of voeg eventueel wat stukjes pure chocolade toe.
Heb je de kwark met kiwi, granola en pindakaas gemaakt en was het lekker, of juist niet? Heb je nog opmerkingen of wil je gewoon iets kwijt? Laat het vooral weten via Instagram of Facebook. Heb je een foto van het recept gemaakt, deel deze dan met de hashtag #Kokenmetfamilie.
Kevin en Esther

Wij zijn Koken met familie

Wij zijn broer en zus Kevin en Esther de Vries! Welkom op onze website ‘Koken met familie’! Dit is dé plek waar je recepten kunt vinden voor en van de hele familie. Wij staan voor lekkere en simpele recepten, van gezonde gerechten zonder gebruik te maken van pakjes en zakjes tot heerlijke guilty pleasures. Laat je verrassen door de variatie aan recepten waar de hele familie van jong tot oud van kan genieten.

Meer lekkere recepten